Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Antonia San Juan
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Antonia San Juan

Data urodzenia: 1961-03-22
Wiek: 56 lat
Urodzeni w marcu
Znak zodiaku: Baran
Miejsce urodzenia: Las Palmas de Gran Canaria, Hiszpania

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Antonia San Juan gra w filmach

Antonia San Juan - filmografia aktorska

Drewniana skrzynka / Caja, La (2006) jako Benigna
Kamienie / Piedras (2002) jako Adela
Venganza / Venganza (2002) jako Reina
Balsa de Piedra, La / Balsa de Piedra, La (2002) jako Enríquez
Pan de cada día, El / Pan de cada día, El (2000) jako Vendedora
Asfalto / Asfalto (2000) jako Clarita
Mateuszek / Manolito Gafotas (1999) jako Matka Ylhada
Hongos / Hongos (1999) jako Kobieta w klinice
Wszystko o mojej matce / Todo sobre mi madre (1999) jako Agrado
Ataque Verbal / Ataque Verbal (1999) jako Pepa
Pierwsza noc mego życia / Primera noche de mi vida, La (1998) jako Toni
Vida siempre es corta, La / Vida siempre es corta, La (1994) jako głos