Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Bob Harris
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Robert L. Harris
Występuje jako: Bob Harris

Data urodzenia: 1923-11-08
Wiek: 96 lat
Urodzeni w listopadzie
Znak zodiaku: Skorpion
Miejsce urodzenia: Long Beach, Kalifornia, USA

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Bob Harris gra w filmach

Bob Harris - filmografia aktorska

Pollock / Pollock (2000) jako Weterynarz
Podwójne zagrożenie / Double Jeopardy (1999) jako Pastor
Flash of Green, A / Flash of Green, A (1984) jako Borklund
Truck Turner / Truck Turner (1974) jako Snow
Student Teachers, The / Student Teachers, The (1973) jako Dinwiddie
Slams, The / Slams, The (1973) jako Kapitan Stambell
Zabójca / Hit Man (1972) jako Shag Merriweather
Black Girl / Black Girl (1972) jako Ernie
Wyścigi / Speedway (1968) jako Lloyd Meadows
Angels from Hell / Angels from Hell (1968) jako Baney

Zdjęcia gwiazd

Gold Panda fot. Gemma Harris Ed Harris, fot. Warner Ed Harris, fot. Best Film Calvin Harris fot. Sony Music Calvin Harris fot. Sony Music Calvin Harris fot. Sony Music Naomie Harris, fot. Warner Naomie Harris fot. Warner Bros. Poland Naomie Harris Naomie Harris Naomie Harris, fot. Warner Ed Harris, fot. Syrena Danielle Harris Neil Patrick Harris Neil Patrick Harris
Zobacz więcej...
Bob Harris - jako twórca muzyki

Star of India / Star of India (1953)