Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Barry Tubb
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Barry York Tubb
Występuje jako: Barry Tubb

Data urodzenia: 1963-02-13
Wiek: 55 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Wodnik
Miejsce urodzenia: Snyder, Teksas, USA

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Barry Tubb gra w filmach

Barry Tubb - filmografia aktorska

Porozumienie / Truce (2005) jako AD
Grand Champion / Grand Champion (2002) jako Dr Alfred / Jesse James Davis
Bandyci / American Outlaws (2001) jako Kapitan Malcolm
Bez jej zgody / Without Her Consent (1990) jako Trey Cousins
Valentino powraca / Valentino Returns (1989) jako Wayne Gibbs
Ciepły letni deszcz / Warm Summer Rain (1989) jako Facet
Top Gun / Top Gun (1986) jako Wolfman
Legenda o Billie Jean / Legend of Billie Jean, The (1985) jako Hubie
Maska / Mask (1985) jako Dewey
Christine / Christine (1983) jako Piłkarz niewymieniony w czołówce

Barry Tubb - jako reżyser

Grand Champion / Grand Champion (2002)

Barry Tubb - jako scenarzysta

Grand Champion / Grand Champion (2002)