Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Beatriz Sheridan
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Elizabeth Ann Sheridan Scarbrough
Występuje jako: Beatriz Sheridan

Data urodzenia: 1934-06-25
Wiek: 85 lat
Urodzeni w czerwcu
Znak zodiaku: Rak
Miejsce urodzenia: Meksyk, Meksyk

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Beatriz Sheridan gra w filmach

Beatriz Sheridan - filmografia aktorska

Gaby-historia prawdziwa / Gaby: A True Story (1987) jako matka Fernando
Historia de una mujer escandalosa / Historia de una mujer escandalosa (1984)
Sekrety / Confidencias (1982) jako Adela
Misterio / Misterio (1980) jako Gladys
Jugador de ajedrez, El / Jugador de ajedrez, El (1980)
Narda o el verano / Narda o el verano (1970) jako głos Nardy
Generala, La / Generala, La (1970) jako pani w teatrze
Mentira, La / Mentira, La (1970)
Pedro Páramo / Pedro Páramo (1967) jako Eduviges Diada
Otra ciudad, La / Otra ciudad, La (1967)
Tajimara / Tajimara (1965)
Troyanas, Las / Troyanas, Las (1963) jako Kasandra