Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Zoe Saldana
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Zoe Yadira Zaldaña Nazario
Występuje jako: Zoe Saldana

Płeć: kobieta
Data urodzenia: 1978-06-19
Wiek: 39 lat
Urodzeni w czerwcu
Znak zodiaku: Bliźnięta
Miejsce urodzenia: New Jersey, USA
Wzrost: 170

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Zoe Saldana grała w filmach

Zoe Saldana - filmografia aktorska

Chętni na kasę / Takers (2010) jako Lilly
Drużyna potępionych / Losers, The (2010) jako Aisha
Burning Palms / Burning Palms (2010) jako Sarah Cotton
Sceptyk / Skeptic, The (2009) jako Cassie
Avatar / Avatar (2009) jako Neytiri
Star Trek / Star Trek (2009) jako Nyota Uhura
8 części prawdy / Vantage Point (2008)
Gdy zgaśnie namiętność / After Sex (2007) jako Kat
Ways of the Flesh / Ways of the Flesh (2006) jako Donna
Premium / Premium (2006) jako Charli
Maldición del padre Cardona, La / Maldición del padre Cardona, La (2005) jako Flor
Zgadnij kto / Guess Who (2005) jako Theresa Jones
Lucy / Lucy (2005)
Niecne uczynki / Dirty Deeds (2005) jako Rachel Buff
Constellation / Constellation (2005) jako Rosa Boxer
Blood on a Happy Face / Blood on a Happy Face (2004)
Przystań / Haven (2004) jako Andrea
Terminal / Terminal, The (2004) jako Torres
Playmakers of New Orleans / Playmakers of New Orleans (2003) jako Jada Austin
Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły / Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) jako Anamaria
Crossroads - Dogonić marzenia / Crossroads (2002) jako Kit
Dobosz / Drumline (2002) jako Laila
Sztuka rozstania / Get Over It (2001) jako Maggie
Snipes / Snipes (2001) jako Cheryl
Światła sceny / Center Stage (2000) jako Eva Rodriguez

Zdjęcia gwiazd

Sam Worthington i Zoe Saldana fot. Imperial - Cinepix Zoe Saldana Zoe Saldana Zoe Saldana fot. UIP Zoe Saldana Zoe Saldana fot. Screen Gems Zoe Saldana, fot. CinePix
Zobacz więcej...
Plotki Zoe Saldana

Zoe Saldana do Spider-Mana: "Poradzę sobie sama"
Matka bohaterką Zoe Saldany
Narzeczony Zoe Saldany nie w jej typie
Zoe Saldana szaleje za dłońmi
Zoe Saldana zaręczona
Zoe Saldana chce inspirować
Radosne starzenie Zoe Saldany
Winna Zoe Saldana
Zoe Saldana nie dałaby rady bez trenera
Zoe Saldana o rasizmie w Hollywood

Newsy Zoe Saldana

Nieoczekiwana podróż Bilbo Bagginsa
Melancholia
Mściwa Kolumbijka Zoe Saldana
Chris Pine wypowiada wojnę
Nowy "Star Trek" ruszy za rok
Giovanni Ribisi na odległej planecie
Gwiezdna włóczęga Zoe Saldany