Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Alicia Montoya
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Alicia Rodríguez Montoya
Występuje jako: Alicia Montoya

Data urodzenia: 1920-01-25
Wiek: 100 lat
Urodzeni w styczniu
Znak zodiaku: Wodnik
Miejsce urodzenia: Meksyk, Meksyk

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Alicia Montoya gra w filmach

Alicia Montoya - filmografia aktorska

Tesoro de Clotilde, El / Tesoro de Clotilde, El (1994) jako Socorro
Lolo / Lolo (1993) jako Pani Luz
Viaje por una larga noche / Viaje por una larga noche (1977)
Chicano / Chicano (1976)
Me he de comer esa tuna / Me he de comer esa tuna (1972)
Vida de Chucho el Roto, La / Vida de Chucho el Roto, La (1970) jako Pani Arriega
Prohibido / Prohibido (1970)
Tórtola del Ajusco, La / Tórtola del Ajusco, La (1962)
Duende y yo, El / Duende y yo, El (1961)
Quinceańeras / Quinceańeras (1960)
Mujeres de fuego / Mujeres de fuego (1959)
Ataúd del Vampiro, El / Ataúd del Vampiro, El (1958) jako Mary
Vampiro, El / Vampiro, El (1957) jako Maria Teresa
Juventud desenfrenada / Juventud desenfrenada (1956)
Cadena de mentiras / Cadena de mentiras (1955)
Desconocida, La / Desconocida, La (1954)