Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Elizabeth Banks
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Elizabeth Maresal Mitchell
Występuje jako: Elizabeth Banks

Płeć: kobieta
Data urodzenia: 1974-02-10
Wiek: 44 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Wodnik
Miejsce urodzenia: Pittsfield, Massachusetts, USA
Wzrost: 165
Małżeństwa :
Max Handelman (Od 5 lipca 2003)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Elizabeth Banks grała w filmach

Elizabeth Banks - filmografia aktorska

Man on a Ledge / Man on a Ledge (2012) jako Lydia Anderson
Our Idiot Brother / Our Idiot Brother (2011) jako Miranda
Details, The / Details, The (2011) jako Nealy Lang
Nieproszeni goście / Uninvited, The (2009) jako Rachael
Big Breaks / Big Breaks (2009) jako Starlet
Role Models / Role Models (2008) jako Beth
Zack i Miri kręcą porno / Zack and Miri Make a Porno (2008) jako Miri
W. / W. (2008) jako Laura Bush
Mów mi Dave / Meet Dave (2008) jako Gina Morrison
Lovely, Still / Lovely, Still (2008) jako Alex
Na pewno, być może / Definitely, Maybe (2008) jako Emily
Fred Claus / Fred Claus (2007) jako Charlene
Spider-Man 3 / Spider-Man 3 (2007) jako Betty Brant
Bill / Bill (2007) jako Jess
Robale / Slither (2006) jako Starla Grant
Vince niepokonany / Invincible (2006) jako Janet Cantrell
Nieudacznik / Baxter, The (2005) jako Caroline
Daltry Calhoun / Daltry Calhoun (2005) jako May
40-letni prawiczek / 40 Year-Old Virgin, The (2005) jako Beth
Trzy siostry / Sisters, The (2005) jako Nancy
Co jest grane / Heights (2005) jako Isabel
Spider-Man 2 / Spider-Man 2 (2004) jako Panna Brant
Trade, The / Trade, The (2003) jako Sioux Sever
Niepokonany Seabiscuit / Seabiscuit (2003) jako Marcela Howard
Spider-Man / Spider-Man (2002) jako Miss Brant
Rejs w nieznane / Swept Away (2002) jako Debi
Złap mnie, jeśli potrafisz / Catch Me If You Can (2002) jako Lucy
Stella Shorts 1998-2002 / Stella Shorts 1998-2002 (2002) jako Kobieta na zajęciach z jogi
Ordinary Sinner / Ordinary Sinner (2001) jako Rachel
Shaft / Shaft (2000) jako Przyjaciółka Treya jak Elizabeth Maresal Mitchell
Syn Różowej Pantery / Son of the Pink Panther (1993) jako Pielęgniarka

Elizabeth Banks - jako reżyser

Movie 43 / Movie 43 (2012) jako Elizabeth Banks

Elizabeth Banks - jako producent

Surogaci / Surrogates (2009)

Zdjęcia gwiazd

Elizabeth Banks Elizabeth Banks fot. Forum Film Elizabeth Banks Elizabeth Banks fot. Forum Film Elizabeth Banks Elizabeth Banks fot. Forum Film Elizabeth Banks fot. Forum Film Elizabeth Banks, fot. UIP Elizabeth Banks fot. Buena Vista Pictures Elizabeth Banks Elizabeth Banks, fot. Forum Film
Zobacz więcej...
Plotki Elizabeth Banks

Mark Duplass kocha się w Elizabeth Banks
Michelle Pfeiffer matką Chrisa Pine'a
Harry Potter zaczarował USA
Elizabeth Banks siostrą Chrisa Pine'a
Zobacz, jak Russell Crowe ratuje żonę
Elizabeth Banks jako Dzwoneczek
Ryan Reynolds podziwia wątrobę Elizabeth Banks

Newsy Elizabeth Banks

Hugh Jackman i Kate Winslet rodem z Kentucky
Elizabeth Banks jako Dzwoneczek
Elizabeth Banks i Zooey Deschanel siostrami idioty
Dawka geniuszu dla Elizabeth Banks
Elizabeth Banks żoną Russella Crowe
James McAvoy i Elizabeth Banks kontra szopy pracze
Elizabeth Banks gra, bawi i produkuje
Hedonistyczne uciechy Leslie Mann i Elizabeth Banks
Elizabeth Banks pierwszą damą
Martin Landau zakochany w Ellen Burstyn