Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Alan Rowe Kelly
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Alan Rowe Kelly

Data urodzenia: 1959-01-13
Wiek: 59 lat
Urodzeni w styczniu
Znak zodiaku: Koziorożec
Miejsce urodzenia: Dover, New Jersey, USA

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Alan Rowe Kelly gra w filmach

Alan Rowe Kelly - filmografia aktorska

Tales of Poe / Tales of Poe (2012) jako Panna Lamarr / Gogo
River of Darkness / River of Darkness (2010) jako Mary Rutledge
Satan Hates You / Satan Hates You (2009) jako Cokey
Sculpture / Sculpture (2009) jako William - Kurator galerii
Pink Eye / Pink Eye (2008) jako Schlitze
Screening, The / Screening, The (2007) jako Tony
Unhallowed Ground / Unhallowed Ground (2007) jako Jordan Lambert
Vindication / Vindication (2006) jako Urbane
Dead Serious / Dead Serious (2005) jako Eden
I'll Bury You Tomorrow / I'll Bury You Tomorrow (2002) jako Corey Nichols

Alan Rowe Kelly - jako reżyser

Unhallowed Ground / Unhallowed Ground (2007)
I'll Bury You Tomorrow / I'll Bury You Tomorrow (2002)

Alan Rowe Kelly - jako scenarzysta

Tales of Poe / Tales of Poe (2012)
Unhallowed Ground / Unhallowed Ground (2007)
I'll Bury You Tomorrow / I'll Bury You Tomorrow (2002)

Alan Rowe Kelly - jako producent

Tales of Poe / Tales of Poe (2012) jako producent
Unhallowed Ground / Unhallowed Ground (2007) jako producent wykonawczy