Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Eggert ?orleifsson
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Eggert ?orleifsson

Data urodzenia: 1952-07-18
Wiek: 67 lat
Urodzeni w lipcu
Znak zodiaku: Rak

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Eggert ?orleifsson gra w filmach

Eggert ?orleifsson - filmografia aktorska

Siła wyższa / Stóra planið (2008) jako Harald
Í takt við tímann / Í takt við tímann (2004) jako Dúddi
Fíaskó / Fíaskó (2000) jako Samúel
Draumadísir / Draumadísir (1996) jako Kvikmyndagerðamaður
Ingaló / Ingaló (1992) jako Asgeir
Pilot / Sódóma Reykjavík (1992) jako Aggi Flinki
Stella í orlofi / Stella í orlofi (1986) jako Ágúst Læjónsmaður
Dalalíf / Dalalíf (1984)
Nýtt líf / Nýtt líf (1983) jako Þór
Með allt á hreinu / Með allt á hreinu (1982) jako Dúddi