Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Andrzej Jurczak
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Andrzej Jurczak

Data urodzenia: 1941-01-29
Wiek: 79 lat
Urodzeni w styczniu
Znak zodiaku: Wodnik
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Andrzej Jurczak gra w filmach

Andrzej Jurczak - filmografia aktorska

Enduro Bojz / Enduro Bojz (2000) jako Pracownik stacji benzynowej
Historia kina w Popielawach / Historia kina w Popielawach (1998) jako Chłop I
Ciemna rzeka / Ciemna rzeka (1973) jako Benek
Raj na ziemi / Raj na ziemi (1970) jako Szeregowiec Korpyś
Dzień oczyszczenia / Dzień oczyszczenia (1969) jako AK-owiec
Westerplatte / Westerplatte (1967) jako Wartownik niewymieniony w czołówce
Lenin w Polsce / Lenin w Polsce (1966) jako Legionista w parowozowni
Pięciu / Pięciu (1964) jako Syn Wali
Zakochani są między nami / Zakochani są między nami (1964) jako Fotograf Tadek
Komedianty / Komedianty (1961) jako Student niewymieniony w czołówce
Bitwa o Kozi Dwór / Bitwa o Kozi Dwór (1961) jako Rysiek terminator u ojca "Paniczyka"
Miejsce na ziemi / Miejsce na ziemi (1959) jako Wychowanek w zakładzie poprawczym niewymieniony w czołówce
Zagubione uczucia / Zagubione uczucia (1957) jako Adam