Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Barbara Lawrence
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Barbara Jo Lawrence
Występuje jako: Barbara Lawrence

Data urodzenia: 1928-02-24
Wiek: 92 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Ryby
Miejsce urodzenia: Carnegie, Oklahoma, USA
Małżeństwa :
Jeffrey Stone (1947 - 24.07.1948, rozwód)
Johnny Murphy (1951 - 1957, rozwód), 2 dzieci
Lester R. Nelson (17.10.1961 - 1976, rozwód), 2 dzieci

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Barbara Lawrence gra w filmach

Barbara Lawrence - filmografia aktorska

Człowiek w cieniu / Man in the Shadow (1957) jako Helen Sadler
Kronos / Kronos (1957) jako Vera Hunter
Joe Dakota / Joe Dakota (1957) jako Myrna Weaver
Man With the Gun / Man With the Gun (1955) jako Ann Wakefield
Oklahoma! / Oklahoma! (1955) jako Gertie Cummings
Jesse James vs. the Daltons / Jesse James vs. the Daltons (1954) jako Kate Manning
Jej dwunastu / Her Twelve Men (1954) jako Barbara Dunning
Paris Model / Paris Model (1953) jako Marta Jensen
Here Come the Nelsons / Here Come the Nelsons (1952) jako Barbara
Gwiazda / Star, The (1952) jako ona sama
Two Tickets to Broadway / Two Tickets to Broadway (1951) jako S. F. Rogers
Peggy / Peggy (1950) jako Susan Brookfield
List do trzech żon / Letter to Three Wives, A (1949) jako Georgiana 'Babe' Finney
Mother Is a Freshman / Mother Is a Freshman (1949) jako Louise Sharpe
Złodziejski trakt / Thieves' Highway (1949) jako Polly Faber
Give My Regards to Broadway / Give My Regards to Broadway (1948) jako June Norwick
Ulica bez nazwy / Street with No Name, The (1948) jako Judy Stiles
You Were Meant for Me / You Were Meant for Me (1948) jako Louise Crane
Szpada Kastylii / Captain from Castile (1947) jako Luisa De Carvajal
Margie / Margie (1946) jako Marybelle
Diamond Horseshoe / Diamond Horseshoe (1945) jako Dziewczyna z rewii niewymieniony w czołówce