Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Carmen Filpi
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Carmen Filpi

Data urodzenia: 1923-03-22
Wiek: 94 lat
Urodzeni w marcu
Znak zodiaku: Baran
Miejsce urodzenia: USA

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Carmen Filpi gra w filmach

Carmen Filpi - filmografia aktorska

Więzienie dla świrów / Back by Midnight (2002) jako Herbert
Osiem szalonych nocy / Eight Crazy Nights (2002) jako Bezdomny
Phoenix / Phoenix (1998) jako Ślusarz
Od wesela do wesela / Wedding singer, The (1998) jako Starzec w barze
Oszołom Show / Meet Wally Sparks (1997) jako Włóczęga
Polowanie na mysz / Mousehunt (1997) jako Żałobnik
Ed Wood / Ed Wood (1994) jako Stary człowiek
Świat Wayne'a / Wayne's World (1992) jako Stary Withers
Żelazny labirynt / Iron Maze (1991) jako Charlie
Aligator II: Mutacja / Alligator II: The Mutation (1991) jako Wino Henry
Repo Jake / Repo Jake (1990) jako Amos
Sok z żuka / Beetle Juice (1988) jako Posłaniec
Halloween 4: Powrót Michaela Myersa / Halloween 4: The Return of Michael Myers (1988) jako Wielebny Jackson P. Sayer
Walk Like a Man / Walk Like a Man (1987) jako Lokaj
Wielka przygoda Pee Wee Hermana / Pee-wee's Big Adventure (1985) jako Hobo Jack
Uciekający pociąg / Runaway Train (1985) jako Wspaniały obrońca
Pewna sprawa / Sure Thing, The (1985) jako Włóczęga na przystanku autobusowym
10 minut do północy / 10 to Midnight (1983) jako Recepcjonista w hotelu
Ucieczka z Nowego Jorku / Escape from New York (1981) jako Bum
Bulwarowe noce / Boulevard Nights (1979) jako Pan Diaz
Capone / Capone (1975) jako Waiter