Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Janina Borońska
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Janina Borońska

Data urodzenia: 1943-06-16
Wiek: 76 lat
Urodzeni w czerwcu
Znak zodiaku: Bliźnięta
Miejsce urodzenia: Łódź, Polska

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Janina Borońska gra w filmach

Janina Borońska - filmografia aktorska

Był jazz / Był jazz (1981) jako Kierowniczka szkoły gastronomicznej
Kłamczucha / Kłamczucha (1981) jako Sekretarka niewymieniony w czołówce
Znachor / Znachor (1981) jako Córka Prokopa
Karino / Karino (1976) jako Grażyna Barska głos
Zagrożenie / Zagrożenie (1976) jako Dziennikarka w tv
Pójdziesz ponad sadem / Pójdziesz ponad sadem (1974) jako Urzędniczka w urzędzie zatrudnienia niewymieniony w czołówce
Księżyc / Księżyc (1969) jako Żona Kniaźnina
Jak rozpętałem drugą wojnę światową / Jak rozpętałem drugą wojnę światową (1969) jako Elżbieta
Czekam w Monte-Carlo / Czekam w Monte-Carlo (1969) jako Irena Zawadzka
Marysia i Napoleon / Marysia i Napoleon (1966) jako Służąca niewymieniony w czołówce
Święta wojna / Święta wojna (1965) jako Koleżanka Gabrysi
Beata / Beata (1964) jako Monika "Unka" koleżanka z klasy Beaty