Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Brenda Sykes
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Brenda Louise Sykes
Występuje jako: Brenda Sykes

Data urodzenia: 1949-06-25
Wiek: 70 lat
Urodzeni w czerwcu
Znak zodiaku: Rak
Miejsce urodzenia: Shreveport, Luizjana, USA
Małżeństwa :
Heron (rozwód), dziecko
Paul C. Hudson (od 19.05.1995)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Brenda Sykes gra w filmach

Brenda Sykes - filmografia aktorska

Drum / Drum (1976) jako Calinda
Mandingo / Mandingo (1975) jako Ellen
Kleopatra Jones / Cleopatra Jones (1973) jako Tiffany
Czarny mściciel / Black Gunn (1972) jako Judith
Skin Game / Skin Game (1971) jako Naomi
Honky / Honky (1971) jako Sheila Smith
Baby Maker, The / Baby Maker, The (1970) jako Francis niewymieniony w czołówce
Uciekający punkt / Getting Straight (1970) jako Luan