Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Bob Maroff
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Bob Maroff

Data urodzenia: 1934-01-22
Wiek: 84 lat
Urodzeni w styczniu
Znak zodiaku: Wodnik
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, USA

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Bob Maroff gra w filmach

Bob Maroff - filmografia aktorska

Solar Crisis / Solar Crisis (1990) jako Jeździec wielbłąda
Niewinny człowiek / Innocent Man, An (1989) jako Venucci
Zdążyć przed północą / Midnight Run (1988) jako Taksówkarz
Candy Mountain / Candy Mountain (1988) jako Pracownik stacji benzynowej
Artur / Arthur (1981) jako Nagrodzony mężczyzna
Ojcostwo / Paternity (1981) jako Kontroler biletów do paku
Wspomnienia z gwiezdnego pyłu / Stardust Memories (1980) jako Jerry Abraham
W starym, dobrym stylu / Going in Style (1979) jako Taksówkarz
Short Eyes / Short Eyes (1977) jako Pan Nett
Taksówkarz / Taxi Driver (1976) jako Mafiozo
Deadly Hero / Deadly Hero (1976) jako Sierżant