Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

András Kozák
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: András Kozák

Data urodzenia: 1943-02-23
Wiek: 77 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Ryby
Miejsce urodzenia: Vencsellö, Węgry
Małżeństwa :
Andrea Drahota (1964 - 24.02.2005, do jego śmierci), 2 dzieci: Á

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim András Kozák gra w filmach

András Kozák - filmografia aktorska

Jézus Krisztus horoszkópja / Jézus Krisztus horoszkópja (1988) jako Inspektor
Sezon potworów / Szörnyek évadja (1986) jako Płk Antal
Ballagó idö / Ballagó idö (1976) jako Török Ferkó
Bekötött szemmel / Bekötött szemmel (1975) jako Wikary
Déryné hol van? / Déryné hol van? (1975) jako Młody hrabia
Járvány, A / Járvány, A (1975) jako Doktor Balás
Szarvassá vált fiúk / Szarvassá vált fiúk (1974) jako Marko
Agitátorok / Agitátorok (1971) jako Komediant
Téli sirokkó / Téli sirokkó (1969) jako Farkas
Dziewczyna / Eltávozott nap (1968) jako Gábor
Ożywcze wiatry / Fényes szelek (1968) jako Kozma András
Dziesięć tysięcy dni / Tizezer Nap (1967) jako István Széles Jr.
Cisza i krzyk / Csend es kialtas (1967) jako Istvan
Wojenna przyjaźń / Így jöttem (1965) jako A fiú
Desperaci / Szegénylegények (1965) jako syn Kabai'a
Ezer év / Ezer év (1964) jako Béla Bencsik
Wir / Sodrásban (1963) jako Luja