Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Aat Ceelen
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Aat Ceelen

Data urodzenia: 1950-10-10
Wiek: 69 lat
Urodzeni w październiku
Znak zodiaku: Waga
Miejsce urodzenia: Rotterdam, Holandia

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Aat Ceelen gra w filmach

Aat Ceelen - filmografia aktorska

Kelner / Ober (2006) jako Mąż Gezette
Off Screen / Off Screen (2005) jako Colleague John
Îles flottantes / Îles flottantes (2001) jako Gijs
Ani pociągów, ani samolotów / No trains no planes (1999)
Antoś / Kleine Teun (1998) jako Rzeźnik
Meedingers / Meedingers (1998)
Filmpje! / Filmpje! (1995) jako Doc
Schaduwlopers, De / Schaduwlopers, De (1995) jako Albert
Ludzie z Północy / Noorderlingen, De (1992) jako Lodziarz
Gelukkige vuilnisman, De / Gelukkige vuilnisman, De (1991)
Voro-Nova / Voro-Nova (1984)
Lift, De / Lift, De (1983) jako Detektyw
Golven / Golven (1982) jako Neville