Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Billy De Wolfe
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: William Andrew Jones
Występuje jako: Billy De Wolfe

Data urodzenia: 1907-02-18
Wiek: 110 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Wodnik
Miejsce urodzenia: Wollaston, Massachusetts, USA

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Billy De Wolfe gra w filmach

Billy De Wolfe - filmografia aktorska

World's Greatest Athlete, The / World's Greatest Athlete, The (1973) jako Dean Maxwell
Śnieżny bałwanek Mrozik / Frosty the Snowman (1969) jako Profesor Hinkle głos
Billie / Billie (1965) jako Major Charlie Davis
Dear Brat / Dear Brat (1951) jako Albert
Kołysanka z Broadwayu / Lullaby of broadway, The (1951) jako "Lefty" Mack
Herbatka we dwoje / Tea for Two (1950) jako Larry Blair
Dear Wife / Dear Wife (1949) jako Albert Kummer
Isn't It Romantic? / Isn't It Romantic? (1948) jako Horace Frazier
Dear Ruth / Dear Ruth (1947) jako Albert Kummer
Miss Susie Slagle's / Miss Susie Slagle's (1946) jako Ben Mead
Blue Skies / Blue Skies (1946) jako Tony
Our Hearts Were Growing Up / Our Hearts Were Growing Up (1946) jako Roland du Frere
Dixie / Dixie (1943) jako Pan Bones