Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Bingbing Li
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Bingbing Li

Data urodzenia: 1975-02-27
Wiek: 45 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Ryby
Miejsce urodzenia: Harbin, Chiny

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Bingbing Li gra w filmach

Bingbing Li - filmografia aktorska

Di Renjie / Di Renjie (2010) jako Shangguan Wan'er
Cheung wong chi wong / Cheung wong chi wong (2010)
Feng sheng / Feng sheng (2009) jako Li Ningyu
Hu die fei / Hu die fei (2008) jako Gia
Yun shui yao / Yun shui yao (2006) jako Wang Jindi
Komando smoka / Mang lung (2005) jako Ching
Du zi deng dai / Du zi deng dai (2004) jako Liu Rong
Świat bez złodziei / Tian xia wu zei (2004) jako Xiao Ye
Purpurowy motyl / Zi hudie (2003) jako Tang Yiling
Baak nin hiu gap / Baak nin hiu gap (2003) jako Li Mo Shau
Liu sue oi seung mau / Liu sue oi seung mau (2003) jako Yue Hua
Siedemnaście lat / Guo nian hui jia (1999) jako Chen Jie