Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Agnieszka Wagner
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Agnieszka Wagner

Data urodzenia: 1970-12-17
Wiek: 49 lat
Urodzeni w grudniu
Znak zodiaku: Strzelec
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska
Małżeństwa :
Jerzy Jurczyński córka Helena córka Helena

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Agnieszka Wagner gra w filmach

Agnieszka Wagner - filmografia aktorska

At the Zoo / At the Zoo (2009) jako Mama Bella
Na boso / Na boso (2007) jako Partnerka Przemysława
Poza zasięgiem / Out of Reach (2004) jako Detektyw Kasia Lato
Xero / Xero (2003) jako Marta
Ostatni blues / Utolsó blues, Az (2002) jako Beata
Quo vadis / Quo vadis (2001) jako Poppea Sabina
Wszyscy moi bliscy / Všichni moji blízcí (1999) jako Alena
Złoto dezerterów / Złoto dezerterów (1998) jako Synowa hrabiny
Hrabia Henryk / Hrabia Henryk (1997) jako Delfina Potocka
Rozejm / Tregua, La (1997) jako Galina
Poprzez jezioro / Preku ezeroto (1997) jako Elena
Ciemna strona Wenus / Ciemna strona Wenus (1997) jako Ewa Rosner
Szanghaj 1937 / Shanghai 1937 (1996) jako Helen
Niosą mnie konie / Nesut menya koni (1996)
Szamanka / Szamanka (1996) jako Anna
Berlin / Postcard from Berlin (1996) jako Nicole Poix
Za co? / Za co? (1995) jako Wanda Jaczewska
Dzieje mistrza Twardowskiego / Dzieje mistrza Twardowskiego (1995) jako Matka Twardowskiego
Lista Schindlera / Schindler's List (1993) jako Dziewczyna w Brinnlitz
Motyw cienia / Hollow man, The (1993) jako Rita
Piękna warszawianka / Belle de Varsovie, La (1993)
Pożegnanie z Marią / Pożegnanie z Marią (1993) jako Maria
Pierścionek z orłem w koronie / Pierścionek z orłem w koronie (1992) jako Wiśka
Siódme piekło / septieme enfer, Le (1991)
Beltenebros / Beltenebros (1991) jako Polska dziewczyna