Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Asao Sano
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Asao Sano

Data urodzenia: 1925-08-13
Wiek: 94 lat
Urodzeni w sierpniu
Znak zodiaku: Lew
Miejsce urodzenia: Japonia

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Asao Sano gra w filmach

Asao Sano - filmografia aktorska

Moeru yusha / Moeru yusha (1981) jako Wahei Sakamoto
Kageroza / Kageroza (1981) jako Dyrektor szpitala
Ai yori aoku / Ai yori aoku (1973) jako Shuzo Murakami
Chi no mure / Chi no mure (1970) jako Yuji mąż Mitsuko
Kawachi Karumen / Kawachi Karumen (1966) jako Kanzo
Futari dake no toride / Futari dake no toride (1963) jako Seiji Takigawa
Akutaro / Akutaro (1963) jako Dr Okumura
Kusa wo karu musume / Kusa wo karu musume (1961) jako Sprzedawca
Naga młodość / Seishun zankoku monogatari (1960) jako Inspektor
Ginza no sabaku / Ginza no sabaku (1958) jako Fukada
Shinku chitai / Shinku chitai (1952) jako Ikeno