Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Al Lettieri
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Alessandro Aldo Lettieri
Występuje jako: Al Lettieri

Data urodzenia: 1928-02-24
Wiek: 92 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Ryby
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Al Lettieri gra w filmach

Al Lettieri - filmografia aktorska

Dublin Murders / Dublin Murders (1985)
Bordella / Bordella (1976) jako Eddie Mordace
Vai Gorilla / Vai Gorilla (1976) jako Ciro Musante
Platfus w Hong-Kongu / Piedone a Hong Kong (1975) jako Frank Barella
Mr. Majestyk / Mr. Majestyk (1974) jako Frank Renda
Detektyw McQ / McQ (1974) jako Manny Santiago
Tropiciele / Deadly Trackers, The (1973) jako Gutierrez Mexican Policeman
Ucieczka gangstera / Getaway, The (1972) jako Rudy
Ojciec chrzestny / Godfather, The (1972) jako Virgil 'Turek' Sollozzo
Pulp / Pulp (1972) jako Miller
Miasto zwane piekłem / Town Called Hell, A (1971) jako La Bomba
Night of the Following Day, The / Night of the Following Day, The (1968) jako Al the Pilot
Bobo / Bobo, The (1967) jako Eugenio Gomez
Wild Seed / Wild Seed (1965) jako Bartender
Mroczny napastnik / Dark Intruder (1965) jako Sierżant #2

Al Lettieri - jako scenarzysta

Złoczyńca / Villain (1971) jako Al Lettieri