Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Ági Margittay
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Ági Margittay

Data urodzenia: 1937-07-12
Wiek: 81 lat
Urodzeni w lipcu
Znak zodiaku: Rak
Miejsce urodzenia: Budapeszt, Węgry

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Ági Margittay gra w filmach

Ági Margittay - filmografia aktorska

Kogut bez głowy / Geköpfte Hahn, Der (2007) jako Babka Goldschmidt
Pieśni Róży / Rózsa énekei, A (2003) jako Pani Waltz
Czkawka / Hukkle (2002)
Czerwona linia / Deathline (1997) jako Stara kobieta
Alfred / Alfred (1995) jako kwiaciarka
Wojna Hanny / Hanna's War (1988) jako Profesor Ravas
Recydywiści / Visszaesök (1983) jako Anyós
Daniel szczęściarz / Daniel Takes a Train / Szerencsés Dániel (1983) jako Matka Daniela
Szívzür / Szívzür (1981) jako Erzsi
Vámmentes házasság / Vámmentes házasság (1980) jako Ági
Ballagó idö / Ballagó idö (1976) jako Csóka głos
Fiúk a térröl / Fiúk a térröl (1967) jako Zsizsi
Miért rosszak a magyar filmek? / Miért rosszak a magyar filmek? (1964) jako Póczikné
Ígéret földje, Az / Ígéret földje, Az (1961) jako Anna
Parasol św. Piotra / Szent Péter esernyöje (1958) jako Minka