Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Adriano Luz
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Adriano Luz

Data urodzenia: 1959-04-09
Wiek: 61 lat
Urodzeni w kwietniu
Znak zodiaku: Baran
Miejsce urodzenia: Oporto, Portugalia

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Adriano Luz gra w filmach

Adriano Luz - filmografia aktorska

Kropka.com / Dot.com (2007) jako Ojciec Felicidade
Coisa Ruim / Coisa Ruim (2006) jako Xavier Oliveira Monteiro
Ganhar a Vida / Ganhar a Vida (2001) jako Adelino
Falha, A / Falha, A (2000) jako Manuel
Tarde Demais / Tarde Demais (2000) jako Manel
451 Forte / 451 Forte (2000) jako Zé Alberto
Tráfico / Tráfico (1998) jako Hélio Ojciec Jesus