Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Alberto Vazquez
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Alberto Vazquez

Data urodzenia: 1955-08-23
Wiek: 64 lat
Urodzeni w sierpniu
Znak zodiaku: Lew
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Małżeństwa :
Evelyn Rosario (od 22.08.1980, rozwód), syn Alberto (ur. 20.11.1983), córka Evelynda (ur. 11.06.1987)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Alberto Vazquez gra w filmach

Alberto Vazquez - filmografia aktorska

Zbaw mnie ode złego / My Soul To Take (2010) jako Oficer Ramirez
From Other Worlds / From Other Worlds (2004) jako Jerry
Edtv / Edtv (1999) jako Mężczyzna kopiący dół na grób
TNT / T.N.T. (1998) jako Carlos
1900: człowiek legenda / Leggenda del pianista sull'oceano, La (1998) jako Mexican Machinist
Fakty i akty / Wag the Dog (1997) jako Kierowca w konsorcjum
Czas sprawiedliwości / Zooman (1995) jako Alex
Pęknięte lustro / White Hot (1989) jako Kolumbijski zabójca
Fear, Anxiety and Depression / Fear, Anxiety and Depression (1989) jako Mugger niewymieniony w czołówce
Rodzinny interes / Family Business (1989) jako Więzień 1
Gorączka sobotniej nocy / Saturday Night Fever (1977) jako Członek gangu niewymieniony w czołówce
Short Eyes / Short Eyes (1977) jako Inny współlokator

Alberto Vazquez - jako producent

Short Eyes / Short Eyes (1977) jako producent