Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Ally Sheedy
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Alexandra Elizabeth Sheedy
Występuje jako: Ally Sheedy

Data urodzenia: 1962-06-13
Wiek: 57 lat
Urodzeni w czerwcu
Znak zodiaku: Bliźnięta
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Małżeństwa :
David Lansbury (od 10.10.1992), córka Rebecca Elizabeth (ur. 15.03.1994)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Ally Sheedy gra w filmach

Ally Sheedy - filmografia aktorska

Fugly! / Fugly! (2011) jako Stoddard
Welcome to the Rileys / Welcome to the Rileys (2010) jako Harriet
Życie z wojną w tle / Life During Wartime (2009) jako Helen
Harold / Harold (2008) jako Maureen
Steam / Steam (2007) jako Laurie
Dzień zero / Day Zero (2007) jako Dr Reynolds
Shooting Livien / Shooting Livien (2005) jako Brea
Shelter Island / Shelter Island (2003) jako Louise 'Lue' Delamere
Dobra noc na śmierć / Good Night to Die, A (2003) jako Marie
Marzenie / Just a Dream (2002) jako Maureen Sturbuck
Sprawa Michaela Crowe'a / Interrogation Of Michael Crowe, The (2002) jako Cheryl Crowe
Pani naczelnik / Warden, The (2001) jako Helen Hewitt
Jesienne serce / Autumn Heart, The (1999) jako Deb
Sugar Town / Sugar Town (1999) jako Liz
Trzej mężczyźni i ona / Advice From A Caterpillar (1999) jako Jan
Nasi chłopcy / Our Guys: Outrage at Glen Ridge (1999) jako Kelly Brooks
I'll Take You There / I'll Take You There (1999) jako Bernice
Sztuka wysublimowanej fotografii / High Art (1998) jako Lucy
Niepohamowana furia / Fury Within, The (1998) jako Jill Hanlon
Definite Maybe, The / Definite Maybe, The (1997) jako Joanne
Ucieczka przed prawem / Macon County Jail (1997) jako Susan Reed
Rodzinie na ratunek / Country Justice (1997) jako Angie Baker
Impreza za imprezą / Highball (1997) jako ona sama
Uprowadzony Lot 285 / Hijacked Flight 285 (1996) jako Deni Patton
Amnezja / Amnesia (1996) jako Martha Keller
Nawiedzony hotel / Haunting of Seacliff Inn, The (1994) jako Susan Enright
Zdradzona rodzina / Ultimate Betrayal (1994) jako Mary Rodgers
Morderczy przyjaciel / Man's Best Friend (1993) jako Lori Tanner
Babskie sprawy / Chantilly Lace (1993) jako Elizabeth
Sposób na intrygantkę / Tattle Tale (1992) jako Laura Pavot
Kevin sam w Nowym Jorku / Home Alone 2: Lost in New York (1992) jako Bileterka w Nowym Jorku
Tylko samotni / Only the Lonely (1991) jako Theresa
Wesele Betsy / Betsy's Wedding (1990) jako Connie Hopper
Zagubiony Capone / Lost capone, The (1990) jako Kathleen
Serce Dixie / Heart of Dixie (1989) jako Maggie DeLoach
Krótkie spięcie 2 / Short Circuit 2 (1988) jako Stephanie Speck głos niewymieniony w czołówce
Dziewczyna na posyłki / Maid to Order (1987) jako Jessie Montgomery
Smutne miasto / Blue City (1986) jako Annie Rayford
Krótkie spięcie / Short Circuit (1986) jako Stephanie Speck
Ognie św. Elma / St. Elmo's Fire (1985) jako Leslie
Klub winowajców / Breakfast Club, The (1985) jako Allison Reynolds
Dwa razy w życiu / Twice in a Lifetime (1985) jako Helen
Jankes na Oksfordzie / Oxford Blues (1984) jako Rona
Gry wojenne / WarGames (1983) jako Jennifer
Najlepsza dziewczynka na świecie / Best Little Girl in the World, The (1981) jako Pierwsza dziewczyna