Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Ayesha Takia
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Ayesha Takia

Data urodzenia: 1986-04-10
Wiek: 34 lat
Urodzeni w kwietniu
Znak zodiaku: Baran
Miejsce urodzenia: Bombaj, Indie
Małżeństwa :
Farhan Azmi (od 01.03.2009)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Ayesha Takia gra w filmach

Ayesha Takia - filmografia aktorska

Paathshaala / Paathshaala (2010) jako Anjali Mathur
8 x 10 Tasveer / 8 x 10 Tasveer (2009) jako Sheila Patel
De Taali / De Taali (2008) jako Amrita 'Amu'
Sunday / Sunday (2008) jako Sehar Thapar
No Smoking / No Smoking (2007) jako Anjali / Annie
Cash / Cash (2007) jako Preity
Blood Brothers / Blood Brothers (2007) jako Keya
Historia miłosna / Kya Love Story Hai (2007) jako Kajal Mehra
Wszystko dla miłości / Salaam-E-Ishq (2007) jako Gia Bakshi
Fool N Final / Fool N Final (2007) jako Tina Chobey
Yun Hota Toh Kya Hota: What If...? / Yun Hota Toh Kya Hota: What If...? (2006)
Socha Na Tha / Socha Na Tha (2005) jako Aditi
Taarzan: The Wonder Car / Taarzan: The Wonder Car (2004) jako Priya
Dil Maange More!!! / Dil Maange More!!! (2004) jako Shagun