Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Aleksey Makarov
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Aleksey Makarov

Data urodzenia: 1972-02-15
Wiek: 46 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Wodnik
Miejsce urodzenia: Omsk, ZSRR (obecnie Rosja)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Aleksey Makarov gra w filmach

Aleksey Makarov - filmografia aktorska

Pryachsya! / Pryachsya! (2010) jako Sergiej
Car / Tsar (2009) jako Wojewoda Kołyczew
Nocne siostry / Nochnye syostry (2007) jako Kirill
Odliczanie / Lichnyy nomer (2004) jako Major Aleksei Smolin
Ciągle w ruchu / V dvizhenii (2002) jako Aleksei
Chek / Chek (2000) jako Ilya Muromtsev
Voroshilovskiy strelok / Voroshilovskiy strelok (1999) jako Boris Chukhanov