Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Bárbara Goenaga
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Bárbara Goenaga Bilbao
Występuje jako: Bárbara Goenaga

Data urodzenia: 1983-07-20
Wiek: 35 lat
Urodzeni w lipcu
Znak zodiaku: Rak
Miejsce urodzenia: San Sebastián, Hiszpania

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Bárbara Goenaga gra w filmach

Bárbara Goenaga - filmografia aktorska

Izarren Argia / Izarren Argia (2010) jako Victoria
Village des ombres, Le / Village des ombres, Le (2010) jako Lila
Sin Retorno / Sin Retorno (2010) jako Natalia Kaufman
Buena nueva, La / Buena nueva, La (2008) jako Margari
Kawałek czekolady / Poco de chocolate, Un (2008) jako Roma
3:19 / 3:19 (2008) jako Lisa
Zbrodnie czasu / Cronocrímenes, Los (2007) jako Dziewczyna
Anastezsi / Anastezsi (2007) jako Eleanora
Miłość w obronie własnej / Amor en defensa propia (2006) jako Bettina
Moja Sarah / Mia Sarah (2006) jako Spikerka głos
Choque / Choque (2005) jako Lorena
Regalo de Silvia, El / Regalo de Silvia, El (2003) jako Silvia
Mi dulce / Mi dulce (2001) jako Laura