Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Jessica Szohr
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Jessica Karen Szohr
Występuje jako: Jessica Szohr

Data urodzenia: 1985-03-31
Wiek: 32 lat
Urodzeni w marcu
Znak zodiaku: Baran
Miejsce urodzenia: Milwaukee, Wisconsin, USA
Wzrost: 165

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Jessica Szohr gra w filmach

Jessica Szohr - filmografia aktorska

Light Years / Light Years (2012) jako Lita
Art Machine / Art Machine (2011) jako Cassandra
Hirokin / Hirokin (2011) jako Orange
Love, Wedding, Marriage / Love, Wedding, Marriage (2011) jako Shelby
Pirania 3D / Piranha 3-D (2010) jako Kelly
Ale Czad! / Fired Up! (2009) jako Kara
House at the End of the Drive / House at the End of the Drive (2006) jako Krista
Czytelnia / Reading Room, The (2005) jako Dayva gościnnie

Plotki Jessica Szohr

Jessica Szohr odchodzi z "Plotkary" z uśmiechem