Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Asunción Balaguer
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Asunción Balaguer Golobart
Występuje jako: Asunción Balaguer

Data urodzenia: 1925-11-08
Wiek: 94 lat
Urodzeni w listopadzie
Znak zodiaku: Skorpion
Miejsce urodzenia: Manresa, Hiszpania
Małżeństwa :
Francisco Rabal (od 1950 do 29.08.2001, jego śmierć)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Asunción Balaguer gra w filmach

Asunción Balaguer - filmografia aktorska

Fuga de cerebros / Fuga de cerebros (2009) jako Babcia Emilio
Enloquecidas / Enloquecidas (2007) jako Carmen
Dzień bociana / É giá ieri (2004) jako Rosa
Cierpkie winogrona / Mala uva (2004) jako Paulina
Días de voda / Días de voda (2002) jako Babcia
Sólo mía / Sólo mía (2001) jako Ciotka Angeli
¿Tú que harías por amor? / ¿Tú que harías por amor? (2001) jako Puri
Silencio roto / Silencio roto (2001) jako Juana
Sueño del caimán, El / Sueño del caimán, El (2000) jako Babcia Inaki
Peixe-Lua / Peixe-Lua (2000) jako Benedita
Zatarte ślady / Huellas borradas, Las (1999) jako Leoni
Wspomnienia upadłego anioła / Memorias del ángel caído (1997) jako Jeana
Kulawy gołąb / Palomo cojo, El (1995) jako Tata Caridad
Usta do ust / Boca a Boca (1995) jako Matka Luci
Niña de tus sueños, La / Niña de tus sueños, La (1995) jako Babcia
Casa en las afueras, Una / Casa en las afueras, Una (1995) jako Matka Yolandy
Jak być nieszczęśliwą i lubić to / Cómo ser infeliz y disfrutarlo (1994) jako Do?a Charo
Pájaro de la felicidad, El / Pájaro de la felicidad, El (1993) jako Pani Rica
Długa zima / Largo invierno, El (1992) jako Assumpta de Casals
Jak być kobietą i przetrwać / Cómo ser mujer y no morir en el intento (1991) jako Mama Antonia
Podwójna obsesja / Sueño del mono loco, El (1990) jako Juana
Hermano bastardo de Dios, El / Hermano bastardo de Dios, El (1986) jako Abuela
Lulú de noche / Lulú de noche (1986) jako Josefina
Godzina czarów / Hora bruja, La (1985) jako Monja
Libro del Buen Amor, El / Libro del Buen Amor, El (1975) jako głos