Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Irrfan Khan
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Sahabzade Irrfan Ali Khan
Występuje jako: Irrfan Khan

Data urodzenia: 1962-11-30
Wiek: 54 lat
Urodzeni w listopadzie
Znak zodiaku: Strzelec
Miejsce urodzenia: Dźajpur, Indie
Małżeństwa :
Sutapa Sikdar syn Babil syn Babil

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Irrfan Khan gra w filmach

Irrfan Khan - filmografia aktorska

Życie Pi 3D / Life of Pi (2012) jako Starszy Pi
Saat Khoon Maaf / Saat Khoon Maaf (2011) jako Wasiullah
Thank You / Thank You (2011) jako Vikram
Knock Out / Knock Out (2010) jako Bachchu a.k.a. Tony Khosla
Hisss / Hisss (2010) jako Vikram Gupta
Billu / Billu (2009) jako Billu Vilas Pardesi
New York / New York (2009) jako Roshan
Sunday / Sunday (2008) jako Kumar
Dil Kabaddi / Dil Kabaddi (2008) jako Samit
Mumbai Meri Jaan / Mumbai Meri Jaan (2008) jako Thomas
Krazzy 4 / Krazzy 4 (2008) jako Mukherjee
Road to Ladakh / Road to Ladakh (2008) jako Shafiq
Meridian Lines / Meridian Lines (2007) jako Devraj
Życie w... Metropolii / Life in a... Metro (2007) jako Monty
Aaja Nachle: Zatańcz Ze Mną / Aaja Nachle (2007) jako Farooque mąż Najmy
Moje własne niebo / Apna Asmaan (2007) jako Ravi Kumar
Killer, The / Killer, The (2006) jako Vikram Killer
Imiennik / Namesake, The (2006) jako Ashoke Ganguli
Deadline: Sirf 24 Ghante / Deadline: Sirf 24 Ghante (2006) jako Krish Vaidya
Sainikudu / Sainikudu (2006) jako Pappu Yadav
Rog / Rog (2005) jako Inspektor Uday Rathore
Aan: Men at Work / Aan: Men at Work (2004) jako Yusuf Pathan
Schatten der Zeit / Schatten der Zeit (2004) jako Yani
Charas: A Joint Effort / Charas: A Joint Effort (2004) jako Ranbhir Singh Rathore / "Policjant"
Supari / Supari (2003) jako Baba
Maqbool / Maqbool (2003) jako Maqbool
Dhund: The Fog / Dhund: The Fog (2003) jako Ajit
Haasil / Haasil (2003) jako Ranvijay Singh
Gunaah / Gunaah (2002) jako Digvijay Pandey
Wojownik / Warrior, The (2001) jako Lafcadia
Such a Long Journey / Such a Long Journey (1998) jako Laurie Coutino
Bada Din / Bada Din (1998) jako Raka
Vaade Iraade / Vaade Iraade (1994) jako Naresh Tripathi
Salaam Bombay! / Salaam Bombay! (1988) jako Piszący list

Plotki Irrfan Khan

Dowiedz się więcej o "Spider-Manie"