Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Billy Maddox
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Billy Maddox

Data urodzenia: 1961-02-24
Wiek: 59 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Ryby
Miejsce urodzenia: Dallas, Teksas, USA

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Billy Maddox gra w filmach

Billy Maddox - filmografia aktorska

Fuel / Fuel (2009) jako Frank
Lost in Plainview / Lost in Plainview (2005) jako Eddy Paul
Z lodowej otchłani / Deep Freeze (2003) jako Clyde
Epicentrum / Scorcher (2002) jako Norris
Pająki / Spiders (2000) jako Pułkownik Dixon
Perfect Fit / Perfect Fit (1999) jako Brick
Baza księżycowa / Moonbase (1998) jako Caldecott
Get a Job / Get a Job (1998) jako Bill / Logan
Obudzony duch / Waking Up Horton (1998) jako Holliman
Odwet / Recoil (1998) jako Pan Brown
Guarded Secrets / Guarded Secrets (1997) jako Ben Johnson
Life Among the Cannibals / Life Among the Cannibals (1996) jako Detektyw Jim
Mroczna Rasa / Dark Breed (1996) jako North