Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Arthur Hunnicutt
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Arthur Hunnicutt

Data urodzenia: 1911-02-17
Wiek: 106 lat
Urodzeni w lutym
Znak zodiaku: Wodnik
Miejsce urodzenia: Gravelly, Arkansas, USA
Małżeństwa :
Pauline Lile

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Arthur Hunnicutt gra w filmach

Arthur Hunnicutt - filmografia aktorska

Moonrunners / Moonrunners (1975) jako Wujek Jesse
Zimowy Sokół / Winterhawk (1975) jako McClusky the Fur Trader
Gang Spike'a / Spikes Gang, The (1974) jako Kid White
Łowca Nagród / Bounty Man, The (1972) jako Szeryf
Odstrzał / Shoot Out (1971) jako Homer Page
$1.000.000 Duck / $1.000.000 Duck (1971) jako Pan Purdham
El Dorado / El Dorado (1966) jako Bull Harris
Kardynał / Cardinal, The (1963) jako Szeryf Dubrow
Szlachetny T / Tall T, The (1957) jako Ed Rintoon
Kettles in the Ozarks, The / Kettles in the Ozarks, The (1956) jako Sedgedwick Kettle
Francuska linia / French Line, The (1954) jako 'Waco' Mosby
She Couldn't Say No / She Couldn't Say No (1954) jako Odie Chalmers
Devil's Canyon / Devil's Canyon (1953) jako Frank Taggert
Bezkresne niebo / Big Sky, The (1952) jako Zeb Calloway
Nieokiełznani / Lusty Men, The (1952) jako Booker Davis
Distant Drums / Distant Drums (1951) jako Monk
Sugarfoot / Sugarfoot (1951) jako Szybujący-nad-jeziorem Jones
Szkarłatne godło odwagi / Red Badge of Courage, The (1951) jako Bill Porter
Podróż do Tomahawk / Ticket to Tomahawk, A (1950) jako Smutne Oczy
Stars in My Crown / Stars in My Crown (1950) jako Chloroform Wiggins
Two Flags West / Two Flags West (1950) jako Sierżant Pickens
Great Dan Patch, The / Great Dan Patch, The (1949) jako Chet Williams
Pinky / Pinky (1949) jako Szef policji niewymieniony w czołówce
Konflikt na granicy / Border Incident (1949) jako Clayton Nordell
Abroad with Two Yanks / Abroad with Two Yanks (1944) jako Arkie
Robin Hood of the Range / Robin Hood of the Range (1943) jako Arkansas
Johnny włóczęga / Johnny Come Lately (1943) jako Drugi włóczęga
Wildcat / Wildcat (1942) jako 'Watchfob' Jones
Silver Queen / Silver Queen (1942) jako Brett