Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Jacek Lenartowicz
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Jacek Lenartowicz

Płeć: mężczyzna
Data urodzenia: 1960-09-13
Wiek: 59 lat
Urodzeni w wrześniu
Znak zodiaku: Panna
Miejsce urodzenia: Puławy, Polska

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Jacek Lenartowicz grał w filmach

Jacek Lenartowicz - filmografia aktorska

Dancing 4 U / Dancing 4 U (2010) jako Jacek
Madagwiazdka / Merry Madagascar (2009) jako Kowalski polski dubbing
Enen / Enen (2009) jako Pacjent
Madagaskar 2 / Madagascar: Escape 2 Africa (2008) jako Kowalski
Ogród Luizy / Ogród Luizy (2008) jako 'Gringo'
Wyspa dinozaura 2 / Urmel voll in Fahrt (2008) jako Barnaba
Na fali / Surf's Up (2007) jako Tank Evans
Rodzinka Robinsonów / Meet the Robinsons (2007) jako Wujek Fritz
Pajęczyna Charlotty / Charlotte's Web (2006) jako Golly
Palimpsest / Palimpsest (2006) jako Drugi
Happy Feet: Tupot małych stóp / Happy Feet (2006) jako Boss Skua
Sposób na rekina / Shark Bait (2006)
Jan Paweł II / Pope John Paul II (2005) jako Lech Wałęsa
Lawstorant / Lawstorant (2005) jako 'Belfegor'
Pingwiny z Madagaskaru: Misja Świąteczna / Madagascar Penguins in a Christmas Caper, The (2005) jako Kowalski polski dubbing
Karol - człowiek, który został papieżem / Karol, un uomo diventato papa (2005) jako Aresztujący prymasa Wyszyńskiego
Madagaskar / Madagascar (2005) jako Kowalski
Aryjska para / Aryan Couple, The (2004) jako Oficer SS
Edi / Edi (2002) jako Brat I
O czym szumią wierzby / Wind in the Willows, The (1996) jako Jan Łasica polski dubbing
Faustyna / Faustyna (1994) jako Gość na zabawie
Człowiek z... / Człowiek z... (1993) jako Milicjant naprawiający malucha Ani
Wiatr ze wschodu / Vent d'est (1992) jako Kapitan Walerian Klimienko