Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Albert Hall
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Albert P. Hall
Występuje jako: Albert Hall

Płeć: mężczyzna
Data urodzenia: 1937-11-10
Wiek: 81 lat
Urodzeni w listopadzie
Znak zodiaku: Skorpion
Miejsce urodzenia: Brighton, Alabama, USA
Wzrost: 180

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Albert Hall grał w filmach

Albert Hall - filmografia aktorska

Not Easily Broken / Not Easily Broken (2009) jako Biskup Wilkes
Honeydripper / Honeydripper (2007) jako Reverend Cutlip
Na ścieżce wojennej / Path to War (2002) jako Roy Wilkins
Ali / Ali (2001) jako Elijah Muhammad
Anarchy TV / Anarchy TV (1998) jako Bobby
Szalona odwaga / Courage Under Fire (1996) jako Mówca
Bezduszne równania / Cold Equations, The (1996) jako Kapitan Keynes
Trójkąt bermudzki / Bermuda Triangle (1996) jako Co-Pilot 737
Autobus / Get on the Bus (1996) jako Craig
Jimi / Jimi (1996) jako Boxcar
Wielka biała pięść / Great White Hype, The (1996) jako Roper's Manager
W bagnie Los Angeles / Devil in a Blue Dress (1995) jako Degan Odell
What About Your Friends / What About Your Friends (1995) jako Pan Black
Szczeniackie wojsko / Major Payne (1995) jako generał Decker
Debiutant roku / Rookie of the Year (1993) jako Sal Martinella
Malcolm X / Malcolm X (1992) jako Baines
Wspaniali bracia Bakerowie / Fabulous Baker Boys, The (1989) jako Henry
Pozytywka / Music Box (1989) jako Mack Jones
Zdradzeni / Betrayed (1988) jako Al Sanders
Długie, gorące lato / Long Hot Summer, The (1985) jako Armistead Howlett
Trouble in Mind / Trouble in Mind (1985) jako Leo
Ryan's Four / Ryan's Four (1983) jako Dr. Terry Wilson
Czas Apokalipsy / Apocalypse Now (1979) jako Chief Phillips
Leadbelly / Leadbelly (1976) jako Dicklicker
Willie Dynamite / Willie Dynamite (1974) jako Pointer
Bawełniany przekręt / Cotton Comes to Harlem (1970) jako Detektyw
Struggle Everlasting, The / Struggle Everlasting, The (1918) jako Klasowy poeta