Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Aure Atika
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Aure Atika

Data urodzenia: 1970-07-12
Wiek: 48 lat
Urodzeni w lipcu
Znak zodiaku: Rak
Miejsce urodzenia: Monte Estoril, Portugalia

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Aure Atika gra w filmach

Aure Atika - filmografia aktorska

Vérité si je mens 3, La / Vérité si je mens 3, La (2012) jako Karine
Vie d'une autre, La / Vie d'une autre, La (2011) jako Jeanne
Copacabana / Copacabana (2010) jako Lydie
48 godzin na dobę / 48 heures par jour (2008) jako Marianne
Wersal / Versailles (2008) jako Nadine
Strach(y) w ciemności / Peur(s) du noir (2007) jako Sheila
Vent mauvais / Vent mauvais (2007) jako Frédérique
Jesteś taka piękna / Comme t'y es belle! (2006) jako Léa
W rytmie serca / De battre, mon coeur s'est arreté (2005) jako Aline
Sof Ha'Olam Smola / Sof Ha'Olam Smola (2004) jako Simone Toledano
Clan, Le / Clan, Le (2004) jako Emilie
Ten'ja / Ten'ja (2004) jako Nora
Konwojent / Convoyeur, Le (2004) jako Isabelle
Mister V. / Mister V. (2003) jako Cécile
Jak mamę kocham, nie kłamię 2 / Vérité si je mens! 2, La (2001) jako Karine
Wina Woltera / Faute à Voltaire, La (2000) jako Nassera
Sur un air d'autoroute / Sur un air d'autoroute (1999) jako Périnne
Operacja "Przekręt" / Trafic d'influence (1999) jako Sandrine Athan
Bimboland / Bimboland (1998) jako Alex Baretto
(G)rève party / (G)rève party (1998) jako Julie
Czy ja mógłbym cię okłamać? / Vérité si je mens, La (1997) jako Karine
Vive la république / Vive la république (1997) jako Sabine
Sam suffit / Sam suffit (1992) jako Eva

Aure Atika - jako reżyser

A quoi ça sert de voter écolo? / A quoi ça sert de voter écolo? (2004)

Aure Atika - jako scenarzysta

A quoi ça sert de voter écolo? / A quoi ça sert de voter écolo? (2004)