Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Alex Castillo
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: Gustavo Alejandro Castillo
Występuje jako: Alex Castillo

Data urodzenia: 1969-05-25
Wiek: 50 lat
Urodzeni w maju
Znak zodiaku: Bliźnięta
Miejsce urodzenia: Gwatemala, Gwatemala

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Alex Castillo gra w filmach

Alex Castillo - filmografia aktorska

Pedro / Pedro (2008) jako Doradca ws. HIV
Slip / Slip (2006) jako David
Late Night Girls / Late Night Girls (2006) jako Carlos
December Ends / December Ends (2006) jako Miguel
Miracle Mile / Miracle Mile (2004) jako Listonosz
Pan Dulce / Pan Dulce (2004) jako Lorenzo Lopez
Kto pod kim dołki kopie... / Holes (2003) jako Meksykański farmer
Wild West's Most Wanted / Wild West's Most Wanted (2003) jako Zastępca Houston
Got Papers? / Got Papers? (2003) jako Reporter

Alex Castillo - jako producent

Bedrooms / Bedrooms (2010) jako producent wykonawczy
Daniel's Spark / Daniel's Spark (2004) jako producent wykonawczy