Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Aleksandr Domogarow
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Występuje jako: Aleksandr Domogarow

Data urodzenia: 1963-07-12
Wiek: 55 lat
Urodzeni w lipcu
Znak zodiaku: Rak
Miejsce urodzenia: Moskwa, ZSRR (obecnie Rosja)
Małżeństwa :
Natalja Sagojan (rozwód), syn Dmitrij (ur. 7.01.1985 - zm. 07.06.2008)
Irna Gunienkowa (16.04.1986 - 2001, rozwód), syn Aleksandr Jr (ur. 1988)
Natalia Gromuszkina (2001 - 20.01.2005, rozwód)
Marina Aleksandrova (2005 - 2008, rozwód)

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Aleksandr Domogarow gra w filmach

Aleksandr Domogarow - filmografia aktorska

Latający Cyprian / Lietajúci Cyprián (2010) jako Valenty
Car / Tsar (2009) jako Aleksiej Basmanow
Indi / Indi (2007) jako Arsienij
Blask luksusu / Glyanets (2007) jako Misza Klimenko
Volkodav: Ostatni z rodu Szarych Psów / Volkodav iz roda Serykh Psov (2007) jako Ludożerca
Biała noc, czuła noc / Belaya noch, nezhnaya noch (2007) jako Pavel Vlasov
Graf Montenegro / Graf Montenegro (2006) jako Michaił Miłoradowicz
Ya kukla / Ya kukla (2001)
Nurek / Dykaren (2000) jako Viktor
Marsh Turetskogo: Ubiystvo na Neglinnoy / Marsh Turetskogo: Ubiystvo na Neglinnoy (2000) jako Turecki
Na koniec świata / Na koniec świata (1999) jako Wiktor
Biełyj taniec / Biełyj taniec (1999)
Kriest miłosjerdia / Kriest miłosjerdia (1994)
Mest shuta / Mest shuta (1993)
Yesli by znat... / Yesli by znat... (1993)
Szejłok / Szejłok (1993)
Gardemariny III / Gardemariny III (1992)
Krov za krov / Krov za krov (1991)
Na mój rozkaz / Delay - raz! (1990)
Muż i doć Tamary Aleksandrowny / Muż i doć Tamary Aleksandrowny (1988)
Assa / Assa (1987)
Licha bieda naczała / Licha bieda naczała (1985)
Nasledstvo / Nasledstvo (1984)
Michał Łomonosow / Mikhailo Lomonosov (1984)