Pierwsza litera: 0-9 | A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | W | Z szukanie zaawansowane »

Alicia Sánchez
Źródła: filmweb.pl, kinomaniak.pl

Imię i nazwisko: María Alicia Sánchez Araujo
Występuje jako: Alicia Sánchez

Data urodzenia: 1926-07-22
Wiek: 93 lat
Urodzeni w lipcu
Znak zodiaku: Rak
Miejsce urodzenia: Madryt, Hiszpania

!!! NOWOŚĆ !!! Zobacz : Z kim Alicia Sánchez gra w filmach

Alicia Sánchez - filmografia aktorska

Vidas pequeñas / Vidas pequeñas (2010) jako Salomé
Canícula / Canícula (2002) jako Claudia
Boskie jak diabli / Sin noticias de Dios (2001) jako Dziewczyna
Salvajes / Salvajes (2001) jako Amparo
Silencio roto / Silencio roto (2001) jako Rosario
Więcej bólu niż rozkoszy / Más pena que gloria (2001) jako Matka Glorii
Buenas intenciones, Las / Buenas intenciones, Las (2000) jako Melba
Celos / Celos (1999) jako Matka Carmen
Quince / Quince (1998) jako Rosa
Atilano, presidente / Atilano, presidente (1998) jako Kobieta robiąca akupunkturę
Policlínico miserable / Policlínico miserable (1998)
Dzielnica / Barrio (1998) jako Carmen matka Javi
Matías, juez de línea / Matías, juez de línea (1996)
Justino, un asesino de la tercera edad / Justino, un asesino de la tercera edad (1994) jako Pielęgniarka
Cabeza de Vaca / Cabeza de Vaca (1991) jako Tancerka
Don Juan en los infiernos / Don Juan en los infiernos (1991) jako Prostytutka
Guerra de los locos, La / Guerra de los locos, La (1987) jako Felisa
Venganza de Camarena, La / Vida alegre, La (1987) jako Marta
Pecador impecable, El / Pecador impecable, El (1987) jako Marta
Muerte de Mikel, La / Muerte de Mikel, La (1984) jako Arantxa
Conquista de Albania, La / Conquista de Albania, La (1984)
Parzyste i nieparzyste / Pares y nones (1982)
Cuentos eróticos / Cuentos eróticos (1980) jako María
Cinco tenedores / Cinco tenedores (1979)
Con uñas y dientes / Con uñas y dientes (1977)
Banda de Jaider, La / Banda de Jaider, La (1975)
Love feroz, El / Love feroz, El (1975)
Furtivos / Furtivos (1975) jako Milagros